Corten screens courtyard garden

A commercial design meant to be used as a seating area for the staff. A complicated build due to underground pipes and an awkward trench running at an angle to the building. The Corten steel panels utilized a design that the company requested and together with the fabricators we created a screen to compliment it. I designed some fittings to work with the gabions to create a strong feature.

Several tonnes of Cotswold stone was used to fill the raised gabion seating and planting. The patio keeps that courtyard feel using Sandstone setts and resin pointing to brighten up the area.

The raised beds were planted with sedums and grasses that will grow and fill the area.

Hard Landscaping

Commercial courtyard design

Commercial courtyard design

Skills

Posted on

May 7, 2017

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.